Manual

Met onze originele Neptune 400 zorgt u voor een unieke ervaring in het etaleren van schoenen. Dankzij innovatieve levitatietechnologie biedt Gravity Displays een zwevend display dat de schoenen automatisch op een soepele manier ronddraait. Geef een eenvoudige, snelle en complete look van je topschoenen. Ideaal voor winkeldisplays of verzamelaars.

Gravity Displays biedt de mogelijkheid om sneakers en schoenen op de meest unieke manier te etaleren. Met onze originele Saturn 200 bent u in staat om een sneaker of schoen te laten zweven dankzij levitatie technologie. Bovendien wordt de sneaker voortdurend gedraaid, zodat men uw topproduct van alle kanten rustig en aandachtig kan bekijken.

Trotseer de zwaartekracht met deze gloednieuwe Triton 600 Gravity Display. Producten hoeven niet langer te worden uitgestald in eenvoudige rekken of een oude kast. Geef het meest unieke product in uw verzameling een plaats en een manier om de wereld te tonen hoe mooi of zeldzaam het is. De Triton 600 is een echte sfeermaker en zal gegarandeerd een gespreksopener zijn voor verzamelaars en winkels.

Trotseer de zwaartekracht met deze gloednieuwe Mercury 1000 Gravity Display. Met deze display kunt u uw favoriete voorwerpen tot 1 kg zachtjes laten zweven. De Mercury 1000 staat bekend als een echte sfeermaker en biedt een unieke ervaring voor jong en oud. Deze display wordt vooral gebruikt door verzamelaars van bijvoorbeeld miniaturen, medailles, sieraden, speelgoed, enz. Deze display wordt vooral gebruikt door verzamelaars van bijvoorbeeld miniaturen, medailles, sieraden, speelgoed, enz.

Trotseer de zwaartekracht met deze gloednieuwe Jupiter 2000 Gravity Display. Zorg ervoor dat uw producten op een creatieve manier worden tentoongesteld dankzij onze innovatieve levitatietechnologie. De Jupiter 2000 wordt door verzamelaars enorm veel gebruikt om de blikvangers van de verzameling de plaats en aandacht te geven die zij verdienen. Er zijn ook talloze winkels en bedrijven die dit display gebruiken om zelfs de zwaardere producten een verkoopstimulans te geven.